Over ons

Autobedrijf Eric De Kort levert onderdelen van uitsluitend het merk Mitsubishi. Met meer dan 40 jaar ervaring kiezen wij altijd voor kwaliteit en service. Gewoon omdat dat altijd werkt! Kom langs, laat ons per e-mail of telefonisch weten welk onderdeel u zoekt en wij helpen u verder. Dit zorgt ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt en niet onnodig hoge kosten moet maken omdat u in een webwinkel het verkeerde onderdeel heeft besteld.

Al onze onderdelen worden geleverd met garantie! De onderdelen zijn uitgebreid getest voordat wij ze aan u leveren. Gereviseerde onderdelen worden zelfs in een auto geplaatst en tijdens een proefrit gecontroleerd. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit leveren en u garantie geven.

Een origineel Mitsubishi onderdeel is altijd de beste keus, zelfs bij gebruikte onderdelen. Wij adviseren onze klanten dus altijd te kiezen voor origineel. Uit ervaring weten we dat de kwaliteit van goedkopere imitatie parts vaak te wensen over laat. Om iedereen tevreden te houden kunnen wij natuurlijk wel imitatie-onderdelen leveren maar doen dit liever niet.

Ons bedrijf is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, inmiddels is 2200m2 magazijnoppervlakte gevuld met +- 28.000 Mitsubishi onderdelen. Wij zijn een professioneel Mitsubishi onderdelen bedrijf en hebben alle apparatuur in huis om onderdelen te reviseren en/of te testen. Ons doel? Wij willen beter zijn! Wij willen kwaliteit leveren, met u meedenken en u een eerlijk advies geven.

Dus, heeft u Mitsubishi onderdelen nodig? Zoek niet verder. Kies voor onze kwaliteit en service. Welk Mitsubishi onderdeel u ook zoekt, wij hebben het zeker in huis. Ons team staat voor u klaar! En de koffie trouwens ook…

Tot snel!

Eric de Kort

Autobedrijf Eric de Kort, Kaatsheuvel, voor nieuwe en gebruikte onderdelen van jouw Mitsubishi